Το Aquarella Poros είναι μια άνετη και ευρύχωρη κατοικία
για να φιλοξενήσει 7 άτομα. Bρίσκεται στο κέντρο του Πόρου.

Aquarella Poros
Aquarella Poros
Aquarella Poros
Χώρος
Χώρος

Παραδοσιακό νησιώτικο στυλ με
λευκά και μπλε χρώματα

Το διαμέρισμα έχει μόλις ανακαινιστεί και επιπλωθεί σύμφωνα με το παραδοσιακό νησιώτικο στυλ με λευκά και μπλε χρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός αντικέ τραπέζι φαγητού, καναπέ και καρέκλες μπαλκονιού, και παρέχει 3 υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, ένα ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα, ένα WC, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλο σαλόνι με επιλογή καναπέ/κρεβατιού. Η συνολική επιφάνεια είναι 120 τμ για να εξασφαλίσει άνετη διαβίωση για μια οικογένεια ή μια μεγάλη παρέα. Μεταξύ άλλων ανέσεων, περιλαμβάνεται wifi και υπηρεσία πλυντηρίου, καθώς και κλιματισμός, παρόλο που το σπίτι δροσίζεται από το φυσικό αεράκι λόγω των μεγάλων μπροστινών παραθύρων του.

Ένας χώρος στάθμευσης βρίσκεται κάτω από την κατοικία και ένα μίνι μάρκετ είναι πολύ κοντά, ενώ η πρόσβαση σε αρτοποιεία, καφετέριες, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, ΑΤΜ, ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ είναι πολύ εύκολη και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια περπατώντας στους γραφικούς διαδρόμους της πόλης του Πόρου.

Οι κυριότερες παραλίες του Πόρου βρίσκονται σε μικρή απόσταση και μπορείτε να πάτε στο Ασκέλι (1,5 χλμ.), στο Love Bay (3 χλμ.) ή στη Russian Beach (4 χλμ.) με αυτοκίνητο, σκούτερ, ταξί ή λεωφορείο ακόμα και με ποδήλατο ή αν αισθάνεστε καλύτερα, με τα πόδια.

EΣΠΑ